Mehunkeiton viimeinen aalto

Tulevana viikonloppuna saan ison satsin luumuja kaverilta. Maltan tuskin odottaa! Sain aikaisemmin jo yhden muovikassillisen häneltä, ja niistä keitetty mehu oli tosi hyvää.

Omat siniluumut on syöty tuoreeltaan ajat sitten. Tämän vuoden tosi niukasta omenasadosta sain tehtyä pari purkkia omenahilloa. Omenoiden sekaan pilkoin muutaman sinuluumun, ja huh huh miten herkullinen ja kaunis hillo siitä tulikaan. Väri on kauniin punainen, maku on raikas ja hyvä, rakenne on miellyttävä.

Tämän kesän ja syksyn säilöntämaratoonin jälkeen kellarissa on musta-, puna-, valko, ja viherherukkamehua, karviaismehua, aroniamehua ja luumumehua. Sekä erinäisiä edellisten experimentaali-sekoituksia. Niin ja puna- ja mustaherukkahilloa, mansikkahilloa, omena-luumuhilloa ja mustaherukka-kirsikkahilloa. Niin että antaapa vaan talven tulla!

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s