Karpalosuolta kotiin


Tänä syksynä pääsin ensimmäistä kertaa karpalosuolle. Karpaloiden poiminta on hauskaa niin kauan kuin on ehjät kumpparit jalassa. Suo antoi minulle kaksi 400 g raejuustopurkillista karpaloita pakastettavaksi sekä ikäänkuin kaupan päälle pari desiä kiisselikarpaloita.

Ja se karpalokiisselin rautalankaresepti:
2 dl karpaloita
8 dl vettä
1,5 dl sokeria
1 tl vaniljasokeria
noin 2 rkl perunajauhoa

Valmis kiisseli jäähdytetään kauniissa tarjoiluastioissa ja juuri ennen tarjoilua päälle töpsäytetään kunnon nokare oikeaa kermavaahtoa. Ja sitten vaan huokaistaan kun on niin hyvää.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s