Peura

Sain ostaa kaverilta 20 kiloa peuranlihaa. Ja se peura olikin varsin alkuperäisessä muodossaan. Siis puolikas peura: etukoipi, takakoipi ja se iso epämääräinen keskiväli. Eipä muuta kuin rasvat pois ja sitten lihat varovasti henkeä pidätellen osio kerrallaan irti ja pakastepusseihin. Tuntui hienolta tarttua tällaiseen haasteeseen ja hyvin se sitten meni 🙂

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s