Lammaspaistiylläripylläri


Lampaankoiven marinaadissa on rypsiöljyä, viinietikkaa, suolaa, saksankirveliä, rosmariinia, timjamia ja hunajaa.
Koiven kaverina vuuassa on lanttu- ja porkkanakuutioita ja päälle vielä töpsäytin kolme tukevaa ruokalusikallista luumuhilloketta.
Koipi on ollut noin 10 tuntia marinaadissa jääkaapissa ja tänään se paistetaan foliolla peitettynä ensin 30 min 250 asteessa ja sitten 2,5 t 150 asteessa.

Uskon, toivon ja arvaan, että tästä tulee hyvää. Jos tätä vaikka söis perunoiden ja salaatin kanssa, hyvässä seurassa tietenkin.

Mainokset

2 thoughts on “Lammaspaistiylläripylläri

  1. Lampaankoivesta tuli hyvä. Ensi kerralla kuitenkin teen pieniä muutoksia: Laitan vähän vähemmän lanttua ja kuten sanoit, paistoaikaa vois vielä pidentää. Oli nytkin kypsää, mutta vielä kypsempää kestäis olla. Ehkäpä lorautan kypsentämisen puolessa välissä paistille vähän punaviiniä nesteeksi.

    Tänään taas marinoidaan: mulla on jääkaapissa peurankoipea sulamassa. Jee!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s