Sateisen synttäripäivän puolijuhlava ruoka

Kesälomalla tein sateisen synttäripäivän kunniaksi tällaisia kana-pekonirullia. Onnistui ihan mukavasti mökillä kaasu-uunissakin 🙂

800 g maustamattomia kanan rintafileitä

pekonipaketti (onkohan siinä 200-300g?)

Savuporo-Koskenlaskijaa puoli paketillista

Mausteita rypsiöljymarinaadiin savottaemännän periaatteella, eli ”Otetaan mitä on”.

Fileen keskelle pikkurillin vahvuinen pötkö Koskenlaskijaa, file rullataan ja rullan päälle rullataan siivu pekonia. Tarvittaessa voit pistää tikun rullan läpi, jotta pysyy hyvin kasassa. (muista poistaa tulitikusta raapaisupää äläkä vahingossakaan käytä mintunmakuisia hammastikkuja!)

Rullat ladotaan vuokaan vieretysten ja paistetaan 200 asteessa noin 20-25 min, kunnes ovat kauniin ruskeita. Kannattaa kääntää rullat kun paistoaikaa on kulunut noin 15 min, ja samalla lorauta kuohukermaa sekaan noin 1-1,5 dl.

Rullien kanssa meillä oli feta-rucola-jäävuori-tomaatti-kurkku-salaattia ja sellaisia kauniita rusettimakarooneja.

Löysin muutama vuosi sitten tämän reseptin -on tämän minun käsissä muuntunut- jostain lapsiperheiden lehdestä. Tämä ruoka on lasten mieleen.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s