Keijupalvelun terveisiä

mallikuva webMaailma on ihmeellinen. Se on ihmeellinen aikuisille, ja ihmeellinen se on lapsille. Meillä on sellainen lapsi, Lauri 11 v, joka on 1-vuotiaasta asti rakastanut risteyksiä, karttoja, siltoja ja ruuhkaa. Laurin eräs ensimmäisistä sanoista tuli, kun ajettiin maantiesillan ali: ”Läpikautta!!”

Se alkoi kolmella palikalla. Kaksi palikkaa oli porttina ja yhden piti ajaa portista läpi. Lauri piti porttia ja pyysi: ”Äiti, sano lim-lom”. Sanoin ”Lim-lom”. Portit aukesivat ja palikka ajoi portista läpi. Uudestaan. Uudestaan. Ad infinitum, lim-lom ja portti auki.

Palikoista oli luontevaa siirtyä legoihin. Tuli risteyksiä ja risteyksiin liikennevaloja. Jalankulkuteitä ja liikennevalo-ohjattuja autotien ylityksiä. ”Äiti, kävele reippaasti tien yli, liikennevalo vilkkuu jo!”

Sitten tuli pahvia, vessapaparirullia, teippiä ja koko huoneen kokoisia eritasoliittymien ja liikenneympyröiden sokkeloita. Parkkitaloja ja satamaterminaaleja.

mallikuva web 2

Nyt on tehty ensimmäinen oma kangaskuosi, joka just lähti painoon. Sen nimi on ”Maailman kartta”. Ohessa pari yksityiskohtakuvaa maistiaisiksi. Jokainen kaista ja risteys on harkittu, jokainen tie johtaa perille.

Laurilla on kahden vuoden ajan ollut melkein oikea oma yritys. Sen nimi on ”Laurin Keijupalvelu”. Keijupalvelu tarjoaa joulun toivelahjoiksi Kauniiden unien tyynyliinoja Maailman kartta -kuosilla. Jos elämässä on matkalla jotakin päämäärää kohti, niin Laurin karttojen avulla löytää varmasti perille!

Kankaat ovat parasta laatua, 100% puuvillaa ja ne painetaan Helsingissä. Tyynyliinat ommellaan Lahdessa (Lauri ja minä ompelemme).

Iloista joulun odotusta kaikille ja tervetuloa ostoksille Laurin Keijupalvelun tiskille joulumyyjäisissä!

Mainokset

2 thoughts on “Keijupalvelun terveisiä

  1. Päivitysilmoitus: Maailman Kartta -kuosi on nyt julkaistu! | lauripoika

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s